Kosova - preludi i luftes 1966-1999, autorja Mary Motes

Kosova – preludi i luftes 1966-1999, autorja Mary Motes (perkthyer ne shqip nga Agim Morina)

Libri “Kosova – Preludi i luftës 1966-1999” (Titulli origjinal: Kosova-Kosovo: Prelude to War 1966-1999)
Autore: Mary Motesi. Përktheu ne shqip: Agim Moria

Mbrëmë në pabin Queens Arms në Londër, u promovua libri i cekur më lart, i përkthyer në shqip nga Agim Morina, shkruar nga autorja britanike, Mary Motes, përshkrim fantastik i një periudhe shumë pak të dokumentuar dhe tejet historike të Kosovës.

Në këtë promovim ishte e pranishme edhe autorja e librit, Mary MOTESI, dhe të pranishmit kishin mundësinë që t’i shtronin pyetje autores dhe përkthyesit të librit.