FC Vicianët, fituesit e turneut "NUREDIN SOPI 2016", Londër, 15 maj 2016

FC Vicianët, fituesit e turneut “NUREDIN SOPI 2016”, Londër, 15 maj 2016

Te dielën, në Childs Hill Park të Londrës, u mbajt turneu futbollistik bamirës memorial, “Nuredin Sopi”.

Nga ekipet pjesëmarrëse u grumbulluan £1790, kurse nga donatorët individualë edhe £300 tjera

Sipas organizatorëve falenderim i veçantë i dedikohet donatorëve: Harjit Kang (avokat dhe mik i shqiptarëve ne Barking) i cili dha £100 , Avni Sopit (pronar i restorantit ne Chillds Hill Park ) i cili dha £100, Burim Xhemajlit £20, Flamur Ismajlit £20, Imer Mikullovcit £20, Besnik Shabanit £20 e te tjerë.

Paratë e grumbulluara do t’i ipen familjeve të varfëra në Kosovë.

Vegëza:
https://www.facebook.com/fckosova.londer
http://www.ukalbanians.net/ne-nje-turnir-futbolli-u-mblodhen-2225-per-te-varferit-e-kosoves/