Para pak çasteve në Londër u mbajt homazh më rastin e vdekjes ende të pasqaruar, të aktivistit të Vetëvendosjes, Astrit Deharit, i cili me 5 nëntor u gjetë i vrarë në qelinë e tij deri sa ishte i burgosur në burgun e Prizrenit.

Të pranishem kishe një numër të konsiderueshëm të aktivistëve dhe bashkëatdhetarëve tanë, te cilët po brengosen me zhvillimet e fundit në Kosovë.

Ky homazh u mbajt në kafenenë Carpe Diem në Hendon të Londrës, organizuar nga Qendra Shqiptare – Britani e Madhe.

Vegëz:
https://www.facebook.com/Qendra-Shqiptare-Britani-e-Madhe-Albanian-Centre-Great-Britain-310725892446617/