Flaka Krelani

Flaka Krelani

ALBANIA – Tonight at 20:45 CET the first semi final of the 55th edition of Festivali i Këngës kicks off. 12 participants will compete for the final. The show can be watched online here. After the two semi-finals, the professional jury will select eight songs for the final, the public jury will select three songs, and the media jury will select the final three. In the final tel voting (40%) and jury voting (60%) will decide the winner.

01. Flaka Krelani – Osiris (Osiris)
02. Xhejni Lito – Pritja (The wait)
03. Genc Salihu – Këtu (Here)
04. Erlind Zeraliu – Dhimbja e gëzmit (The pain of joy)
05. Xhesika Polo– Eva jam unë (I am Eva)
06. Festina Mejzini– Atje lart (Up there)
07. Edea Demaliaj – Besoj në ëndrra (I believe in dreams)
08. Neki Emra – Dashuri dhe urrejtje (Love and hatred)
09. Yll Limani – Shiu (The rain)
10. Franc Koruni – Macka (The pussycat)
11. Orges Toçe – Shi diamantësh (Diamond rain)
12. LYNX – Sot (Today)