Një video klip në lidhje me një gabim të Granit Xhakës, gjatë lojës së parmbrëmshme Aresnal vs Crystal Palace, u bë viral. Gjatë kësaj loje, ku Arsenal-i humbi 3-0, Granit Xhaka bëri nje gabim fatal duke ia hedhur topin kundërshtarit pa nevojë dhe më vonë rrëzohet.

Një përdorues i Twitterit e përshkruajti këtë gabim si “të tmerrshëm” dhe pyeste se mos Xhaka ishte i “dehur”