Një tragjedi britanike me një akt

Një tragjedi britanike me një akt

Shkroi Chris Patten Nata e së enjtes thuhet se shënon një pikë kulmore për ata që bënë fushatë për të dalë nga Bashkimi Europian dhe për ta kthyer Britaninë pas në shekullin e njëzet e një. Mbi këtë, së paku ne mund të biem dakord. Siç shkroi Cicero në një rast:...