Ambasada shqiptare në Londër apelon për ndihmë

Ambasada shqiptare në Londër apelon për ndihmë

Të nderuar bashkatdhetarë me banim në Britaninë e Madhe dhe Irlandë, Në kuadër të përpjekjeve të gjithanshme për tu ardhur në ndihmë bashkatdhetarëve tanë në Shqipëri, të prekur nga përmbytjet e ditëve të fundit, Ambasada e Shqipërisë në Londër ju fton të jeni...