Shqiptarët dhe krimi në mediat britanike, mars 2018

Shqiptarët dhe krimi në mediat britanike, mars 2018

Dënohet me burg shqiptari, i cili u zu me patentë shoferi bullgare falso Aurel Matmuja, i cili jeton në Carmarthenshire, Uels të Britanisë, u dënua më nëntë muaj burg, të suspenduar për 12 muaj, pasi që u zu me patentë shoferi falso bullgare nga DVLA. Ky biznismen...
%d bloggers like this: