Dita e Flamurit u festua edhe ne Bashkine e Walthamstow ne Londer

Dita e Flamurit u festua edhe në Bashkinë e Walthamstow në Londër

Burimet:
Albanian Week in the UK (Facebook
Tomorr Kokona dhe  (Facebook)
Ambasada e Shqipërisë në Mbretërinë e Bashkuar (Facebook)
Nene Tereza (Facebook)

%d bloggers like this: