Parku i garave te kuajve ne Northampton , ku dyshohet te kete ndodhe therrja me thike me 25 korrik 2014.

Parku i garave te kuajve ne Northampton , ku dyshohet te kete ndodhe therrja me thike me 25 korrik 2014.


Një hulumtim policor ka filluar para katër ditësh pasi që dy meshkuj, ku njëri besohet të jetë shqiptar, u therrën me thikë në një fushë të garave të kuajve në Northampton të Anglisë.

Personi i therrur më keq e që besohet të jetë shqiptar, është 19 vjec, dhe është kuptuar të ketë marrë lëndime në gjoks, krah dhe dorë, pasi që tha se një njeri e kishte shpuar ate me thikë disa herë. Ai u dërgua me helikopter në spitalin University Hospital Coventry.

Të dy viktimat besohet të jenë kusherinjë kurse policia lokale ka arrestuar një person në lidhje me këtë incident, dhe kanë konfirmuar se nuk janë duke kërkuar dike tjetër në lidhje me ketë krim.

Burimi:
http://www.northamptonchron.co.uk/news/crime/stab-victim-airlifted-to-hospital-after-incident-on-the-racecourse-in-northampton-last-night-1-6202400