BBC: Arrestohen shqiptarët që kontrabandonin emigrantë në Angli

BBC: Arrestohen shqiptarët që kontrabandonin emigrantë në Angli

Pesëmbëdhjetë persona janë arrestuar gjatë një operacioni të zhvilluar në tre shtete kundër kontrabandimit të emigrantëve drejt Anglisë. Shumica e të arrestuarve janë shqiptarë. Në një hotel në qytetin Gent të Belgjikës u gjetën 37 emigrantë shqiptarë, të cilët ishin...

read more
Basketistat dhurojnë çanta shkolle për fëmijët e Kosovës

Basketistat dhurojnë çanta shkolle për fëmijët e Kosovës

Grupi i profesionistëve shqiptarë me origjinë nga Kosova, të cilët kryesisht jetojnë dhe punojnë tashmë mbi dy dekada në Londër, dhe veten e identifikojnë si “Basketistat”, kanë vazhduar traditën e nisur disa vite më parë, që të ndihmojnë familjet në nevojë në Tokat...

read more
AJO sjell këngën “BESA” (Video)

AJO sjell këngën “BESA” (Video)

Vjollca Robelli Mripa e cila njihet për hitin e saj më të hershëm “Ajo”, tashmë ka vendosë që atë këngë ta ketë edhe si shenjë identifikuese të karrierës artistike. Ju kujtohet bejbifejs Vjollca Robelli me këngën dhe videon e saj “Ajo”, publikuar para 15 viteve, që...

read more
%d bloggers like this: