AJO sjell këngën “BESA” (Video)

Vjollca Robelli Mripa e cila njihet për hitin e saj më të hershëm “Ajo”, tashmë ka vendosë që atë këngë ta ketë edhe si shenjë identifikuese të karrierës artistike. Ju kujtohet bejbifejs Vjollca Robelli me këngën dhe videon e saj “Ajo”, publikuar para 15 viteve, që...

read more

Mërgimtari Labinot Sherifi, nga Anglia në Kosovë me biçikletë

Labinot Sherifi mberrine ne Prishtine Labinot Sherifi ka bërë mbi 3000 kilometra rrugë me biçikletë nga Londra për të ardhur në Prishtinë. 33 vjeçarit i janë dashur 33 ditë të tëra për ta bërë këtë rrugë të gjatë maratonike duke përshkuar shtetet kryesore të Evropës...

read more