Shqip

Ambasada shqiptare në Londër apelon për ndihmë

Të nderuar bashkatdhetarë me banim në Britaninë e Madhe dhe Irlandë, Në kuadër të përpjekjeve të gjithanshme për tu ardhur në ndihmë bashkatdhetarëve tanë në Shqipëri, të prekur nga përmbytjet e ditëve të fundit, Ambasada e Shqipërisë në Londër ju fton të jeni...

read more

Premiera e filmit Kësulat, Londër, 4 nëntor 2017

Kur: 4 nentor 2017, Ku: Princesse Ann Cinema, at BAFTA, 195 Piccadilly, London,  Ora: 19:30 KËSULAT është një film i cili pasqyron jetën e dy familjeve, një shqiptare dhe një sërbe – shokë dhe fqinjë, të cilat i ndanë lufta në Kosovë në vitin 1999. Bislim Muqaj është...

read more

Subscribe to our Newsletter