Besim Kabashi (1976 - 2011)

Besim Kabashi (1976 – 2011)

On December 16 he would have had to defend World Champion title but he is no longer among us; Besim Kabashi (35 years) died yesterday, between Saturday and Sunday.

His body was found lifeless in his apartment in Munich, Germany, where he lived. It is still a mystery how Kabashi died, his body was lying on the ground and there was no blood.

Was it a murder? Or suicide?

His friends don’t believe to be a suicide, because he loved life so much.

Kabashi, last month, had some negative press on  German media about a court trial, he was accused of causing a bodily-harm to a waiter at Oktoberfest,  the beer festival in Munich.

On December the 9th the trial would have continued, and a week later, he would have had to defend his title with a live broadcast on Sat1.

Source:
http://www.bild.de/regional/muenchen/thaiboxen/weltmeister-kabashi-tot-21362908.bild.html

Besim Kabashi (1976 - 2011)

Besim Kabashi (1976 – 2011)

Me 16 dhjetor ai do të duhej ta mbronte titullin e kampionit botër por ai më nuk është në mesin tonë; Besim Kabashi (35 vjeç) ka vdekë dje, në mes të shtunës dhe të dielës.

Trupi i tij i pajetë u gjet në apartamenitn e tij në Minhen të Gjermanisë ku edhe ka jetuar. Është ende mister se si vdiq Kabashi, trupi i tij ishte i shtrirë në tokë dhe askund nuk kishte gjak.

Është enigmatike se si erdhi gjer tek kjo. Ishte kjo një vrasje? Apo vetëvrasje?

Miqët e tij nuk besojnë të jetë vetëvrasje, sepse ai e donte shumë jetën.

Rreth Kabashit, në fund të nëntorit të ketij viti, në mediat gjermane pati ca lajme negative në lidhje me një gjykim rreth një kacafytjeje gjatë së cilës ky kishte rrahur një kamarier në festivalin e birrës, Oktoberfest, në Minhen.

Më 9 dhjetor gjyqi do të vazhdonte, kurse një javë më vonë, ai do të duhej ta mbronte titullin e tij që do të emitohej drejt-për-së-drejti në Sat1.

Burimi:
http://www.bild.de/regional/muenchen/thaiboxen/weltmeister-kabashi-tot-21362908.bild.html

%d bloggers like this: