Ambasadori Mal Berisha ne The Tricycle Theatre, London

Ambasadori Mal Berisha ne The Tricycle Theatre, London

Pardje në Londër u shfaq filmi: Besa – The Promise, një film i ndërtuar mbi dëshmi të gjalla të besës dhe virtytit të shqiptarëve në përkujdesjen e tyre ndaj kombit më të persekutuar të Evropës së kohës së Holokaustit.

Ambasadori Mal Berisha në lidhje me këtë ngjarje tha: “Prania e mbi 300 pjesëmarrësve hebrejë të brezave të ndryshëm dhe rrëfimi i pashembullt, e bëri ate një ditë të paharrueshme.”

Për më shumë informata në lidhje me këtë klikoni në vegëzat në vijim:
http://www.albanianembassy.co.uk/filmi-besa-the-promise-ne-festivalin-hebraik-ne-londer/
http://adrianyekkes.blogspot.co.uk/2013/11/besa-story-of-honour-from-albania.html