Nga turnamenti Eagles United 2014, Child Hill Park, Londer

Nga turnamenti Eagles United 2014, Childs Hill Park, Londer

Pardje, me 23 mars 2014, në parkun Childs Hill të Londrës u mbajt turnamenti i futbollit të vogël “Eagles United 2014”. Në këtë turnament morën pjesë 9 klube, kryesisht me lojëtarë shqiptarë, dhe gjatë këtij procesi u gjeneruan £540.

Prej fanellave te Chelsea-t dhe fanellave te EUFC u mblodhën £145, ndërsa Zt Samir Mejzini dha një donacion prej £50.

Ky tunament u përdor për herë të parë edhe për mbledhje donacionesh për qëllime humanitare.

Gjatë turnamentit u shitën Abetare të ribotuara të vitit 1942, të dhuruara nga Zt Fatmir Reçica, nga shitja e të cilave u grumbulluan £60 dhe këto të holla do t’i dërgohen fondit të Rebeka Rexhepit.

Vegëza:
http://www.eaglesunitedfc.net/
https://www.facebook.com/groups/EaglesUnitedFC