Turnir bamirës i futbollit të vogël në Londër me 19 shkurt 2012

Turnir bamirës i futbollit të vogël në Londër me 19 shkurt 2012

Të dielën, me 19 shkurt 2012, prej orës 11.00 deri në orën 17.00, do të filloj turniri në futboll të vogël në dy fusha, që do të mbahet në parkun Maida Vale të Londrës. Të interesuarit mund të paraqiten në këta numra të telefonit :

– 07917 4528 52 ,Ilir Vokrri, mbas dite vetëm.
– 07825 999703 , Burim Hyseni, në mbremje vetëm.
– 07435 89898 67, Fatos Krajkova, para dite vetëm.

Afati i fundit për të paraqitur ekipin është të shtunen, me 18 shkurt në ora 1700 kut edhe do të hidhet shorti. Pjesëmarrja është £50 për ekip. Ju lutemi që tëparaqiteni sa më heret që ta merrni rregulloren e turnirit dhe nëse paraqiten shumë ekipe mund ta rezervojmë fushën edhe për javën tjetër, me 26 shkurt.

Mjetet e grumbulluara do të donohen për klubin futbollistik të femijëve shqiptarë në Londër.