Shoqata Nënë Tereza  në Londër ka hapur një ekip futbolli për moshat deri në 13 vjeç. I lutemi të gjithë familjarve që dëshirojnë të aktivizojnë fëmijët e tyre në futbooll të paraqiten ditën e mërkurë me datën 13 . 4 . 2011 dhe ditën e premte me datën 15 . 4 . 2011 nga ora 17.00 deri ne 19.00, në parkun Durants Park , mbrapa Enfield College.

Për më shumë informata dhe për regjistrime kontaktoni stafin e Shoqatës Nënë Tereza në tel 02081337824.

Për tu angazhuar me fëmijët ne do sjellim trajner të specializuar dhe më përvoje, gjithashtu do futemi edhe në skuadra për kualifikim.

Ju mirëpresim dhe çdo gjë është falas nga  shoqata.