shoqata ardhmeria ngjajre me 25 may 2013

Data: e shtune 25 May 2013, prej 19:00 – 23:30. Vendi: Pizza Express Olympia, 20 Broad Street, London, W14 8UX.

Muzikë live me Besart Halimi dhe Live Band ( Andin Halimi, Asdren Rrahmani, Albert Hyseni plus edhe një).

Hyrja £25 me “eat as much as you like” byfe.

Për rezervime kontaktoni Aida Brecën në 07814413258.