Daut Demaku ne Londer, 15 tetor 2011, posteri

Daut Demaku ne Londer, 15 tetor 2011, posteri

“Nuk ka jetë pa vuajtje, nuk ka vuajtje pa shkak, por nuk ka shkak që nuk mund të tejkalohet.” Ligjeratat jane të hapura për të gjithë bashkatdhetëret tanë.

Për qetësi shpirtërore, shëndet të përkryer, harmoni në jetë, sukses të plotë, kreativitet dhe lumturi të paster – eja me ne.

Nëse deshiron që jeta të buzeqeshe, buzëqeshi ti përpara.

Me: 15 Tetor 2011, Duke filluar nga ora 19:00 – 21:00

Adresa: Kensal Community Association,117 Kensal Road, NorthKensington, London W10 5BJ

Ligjeron dhe bashkebisedon me ju:

Prof. Daut Demaku – Ligjerues i Artit te Mendimit Pozitiv

Organizatore ne Londer: Halil Hoti, tel. 07807023010

dhe Bahrije Hoti, tel. 07771858334

Hyrja : Pagesa sipas deshires

Qendra e Mendimit Pozitiv – Prishtine

E-mail: mendopozitivisht@gmail.com

Mob. 044670009, 049679009