Zbulimi i bustit te Skenderbeut ne Londer me 28 nentor 2012

Zbulimi i bustit te Skenderbeut ne Londer me 28 nentor 2012

Vendi: 113 Inverness Terrace, London W2 6JH. (Bayswater), Data: 17 Janar 2014, Ora: 13.00

Për nderë të veprës së Heroit tonë Kombëtar Gjergj Kastrioti Skënderbu, personeli i Ambasadës së Republikës së Shqipërisë se bashku me atë të Ambasadës së Republikës së Kosovës në Mbretërinë e Bashkuar, ftojnë të gjithë bashkëatdhetarët tanë që të marrin pjesë në një ceremoni të thjeshtë përkujtimore tek busti i Skënderbut në Londër.

Kurora lulesh janë të mirëpritura në emër të shoqatave dhe vetë individëve.

Embassy of the Republic of Albania to the United Kingdom

of Great Britain and Northern Ireland

33 St. George’s Drive, London SW1V 4DG

Tel: +44(0) 20 7828 8897

http://www.albanianembassy.co.uk/