Marigo duke qendisur flamurin shqiptar - 28 nentori

Marigo duke qendisur flamurin shqiptar – 28 nentori

Me poshte eshte lista e manifestimeve qe do te organizohen ne Londer per festen e 28 nentorit:

23 nëntor 2014, Pimlico, Londër

Forumi i Shoqatave Shqiptare ne UK, Shoqata Ardhmëria, Mother Teresa Albanian Union, Faik Konica, Dituria, Sfida, Kosova, si edhe gjithe Komuniteti Shqiptar feston Festen e Flamurit.

Me shume informata:

https://www.facebook.com/events/844828492208594/?ref_dashboard_filter=upcoming

 

23 nëntor 2014, Birmingham

Me rastin e 102-vjetorit të shpalljes së Pavaresisë, Fondacioni i Shqitparëve Etnikë në Midlands organizon nje aktivitet kulturor për të festuar këtë ngjarje të shenuar për kombin tonë.

E Dielë me 23 Nentor 2014 ora 15:45-19:00 Hyrja falas and some refreshments provided.

Me shume informata:

https://www.facebook.com/events/465327083605388/?ref_dashboard_filter=upcoming

 

26 nëntor 2014, Londër (biletat tash jane shitur)

The Albanian Embassy in London under the auspice of The Rt Hon. the Lord Maclennan of Rogart presents a kaleidoscopic event that blends music, spoken word, and video to celebrate the culture and beauty of its own country.

Me shume informata:

https://www.facebook.com/events/346099618902100/?ref_dashboard_filter=upcoming

 

28 nëntor 2014, Barking, Londër

Shpresa Programme (vetem me ftese), per informata kontaktoni shpresaprogramme@yahoo.co.uk

 

28 nëntor 2014, Queens Arms Pub, Londër

Mbremja organizohet nga Anglo-Albanian Association dhe Queens Arms Pub.

Muzika: Art’s Trio.

https://www.facebook.com/QueensArmsNW

 

28 nëntor 2014, Poem Bar & Grill, Londër

Me rastin e 28 nentorit restoranti Poem ne Londer organizon mbremje muzikore me kengetarin “Gezim Shkreli”… Per rezervime kontaktoni ne Poem @ 02073723897.

https://www.facebook.com/poembarandgrill

28 nëntor 2014, Albanian Independence get-together

Walkabout Bar, Temple Station, Temple Place, LONDON, GB, me shume informata ne vegezen e meposhtme:

https://www.facebook.com/events/400769130073336/

 

29 dhe 30 nëntor 2014, Nene Tereza London, Londër

Nene Tereza London Ftone gjithe Komunitetin Shqiptare per tu bashkangjitur dhe festuar te gjithe se bashku Festen e Pavarsise

Diten e shtune date 29 nga ora 11.00 deri ne oren 15.30,  ne Barnet. Adresa: Rainbow Centre, Dollis Valley Drive, Barnet, EN5 2UN.

Gjithashtu ,diten e djele, date 30 nga Ora 12.00 deri ne oren 16.00 ne Enfield. Adresa: Oasis Academy Hadley, South Street, Enfield, EN3 4PX.

Kenge dhe Valle te luajtura nga grupi i Valleve dhe nxenesit e shkolles Nene Tereza London shkollat : BARNET – ENFIELD – HARINGEY pas koncertit menjehere do kete kenge dhe valle per te gjithe te pranishmit. Special DJ EMI nga Studio-Albania Londer.

https://www.facebook.com/nenetereza.london 

30 nentor 2014, Celebrating Albanian Independence Day (Festa e Flamurit)

 

Shoqata Arberia fton te gjithe komunitetin shqiptar ne Londer me date 30 Nentor, nga ora 12pm deri ne oren 5pm per te festuar se bashku 28 Nentorin, Diten e Pavaresise.


Programi permban performanca nga femijet e shkolles Arberia, ushqim tradicional te pregatitur nga grate tone duar arta si dhe muzike popullore shqipetare nga Dj Miri.


Adresa: 6 Oakthorpe Rd, London N13 5TY

https://www.facebook.com/events/881891518512154/