Kuizi i Diturise

Kuizi i diturisë do të mbahet me datën 28 Korrik në Radio Televizionin e Kosovës në Prishtinë.

Nga Britania do të marrin pjesë këta të rinjë: Jehona Hashani, Lorik Morina, Bjeshka Hashani.

Të gjithë këta të rinjë do të jenë në Prishtinë para 28 Korrikut dhe do jenë të gatshëm të marrin pjesë.