Please provide a user_id. See here and here for documentation.

Për 8 marsin, festën e gruas, po organizohet një mbrëmje muzikore në Londër me këngëtarët e mirënjohur, Violeta Kukaj dhe Hysni Klinaku.

Vendi: do të caktohet së shpejti, data: 9 mars 2012, prej orës: 18.00, çmimi £40.00 për person me darkë. Darka është me meny turke (tri shujta) dhe pije jo-alkoholike pa limit.

Për hollësi të tjera mund të informoheni nëpërmjet këtyre numrave të telefonave:
07915453233 dhe 077 23301498.