Gjyqi St Albans Crown Court

Gjyqi St Albans Crown Court

David Rhoden (28 vjeç) nga Neasden, Londër, ndër krimet e tjera po gjykohet në gjyqin St Albans Crown Court edhe për rrëmbimit e shqiptarit Adriatik Berishës të cilin e kishte rrëmbyer dhe futur në makinë, për ta lëshuar të nesërmen.

Ai gjithashtu po akuzohet për qitje me armë zjarri drejt një polici pas përfundimit të ndjekjes me makina me shprejtësi prej 170 kmh. A kishte qitur me armë zjarri tri herë në drejtim të policit PC Chris Kouwenberg in Edgware në muajin nëntor të vitit të kaluar.

Për të njëjtat gjëra po akuzohet edhe shoku i tij Clayton McKenzie, nga High Street, Harlesden, Londër.

Rhoden është duke i mohuar të gjitha këto akuza.

Gjykimi po vazhdon.

Vegëza:
http://goo.gl/w9YC2u
http://goo.gl/tWrswd