Shoqata Ardhmeria Londer - logo

Shoqata Ardhmeria Londer – logo

Me 29 qershor 2013 do të organizohet një manifestim dhe promovim me rastin e mbylljes së vitit shkollor të shkollave shqipe të Shoqatës Ardhmëria, duke filluar nga ora 4 pm në St. Augustine’s School,  Oxford Road, Në6 5SN, afër pabit të mirënjohur shqiptar Queens Arms Pub në Kilburn High Rd.

Do te ketë koncert, program për fëmijë e plot befasi tjera. Në këtë ngjarje janë të ftuar personalitete dhe aktivistë të shumtë të komunitetit shqiptar në Britani.

Ejani ta festojme së bashku, promovojmë dhe mbështesim gjuhën shqipe!

Shpërndajeni lajmin tek të afermit tuaj! Mirëardhshi!

Hyrja është falas!

Shoqata Ardhmëria:
https://www.facebook.com/ardhmeria