Smokefree Kit
Smokefree Kit është në dispozicion vetëm për banorët e Anglisë, dy pako për një familje, deri sa të ketë pako.

Nëse nuk jetoni në Angli ia vegëzat për vendet tjera të Britanisë:
Irlandë Veriore – Want2Stop
Skotlandë – Can Stop Smoking
Uels – Stop Smoking Wales

E vetmja mënyrë që të mbroni të tjerët nga dëmet që shkakton tymi i dorës-së-dytë është që të mos pini duhan brenda shtëpisë dhe veturës tuaj. Në pakon Smokefree Kit ju do të gjeni përkrahje si ta bëni këtë, me faktet rreth tymit të dorës-së-dytë, stikerë, kuti të parave dhe shumë mjete dhe këshilla që do t’ju ndihmojnë ta leni duhanin.

Nuk është lehtë të lihet duhani, por kur të shihni përmirësimet drastike të shëndetit dhe jetës tuaj, ju do të dëshironit që procedura e lënies së duhanit të kryhet sa më shpejtë.

Dëmi që duhani shkakton është i tmerrshëm, dhe tymi i dorës-së-dytë i juaji gjithashtu shkakton probleme shëndetësore tek të tjerët.

Pirja e duhanit nuk është atraktive dhe kushton shumë shtrenjtë. Vetëm imagjinoni një të ardhme tuaj pa duhan dhe me ekstra para në xhepin tuaj.

Porositni Smokefree Kit sot:
https://smokefree.nhs.uk//why-quit/secondhand-smoke/order/