Shoqata Basketistat nga Londra nidhmojne te varferit e Kosoves

Shoqata Basketistat nga Londra nidhmojne te varferit e Kosoves

Aksioni bamirës në Londër i shoqatës Basketistat u realizua me sukses edhe sivjet. Nga paratë e mbledhura, 2794  funta apo 3426 euro, u ndihmuan 45 familje që jetojnë në veri të Kosovës.

Secila nga to pranoi nga 50kg miell, oriz, sheqer, vaj, kripë, si dhe artikuj tjerë ushqimor dhe higjienik. Basketistat falenderojnë të gjithë per kontributin e dhënë. Falenderim i posaçëm i shkon Kryqit të Kuq të Kosovës për përkrahjen e tyre logjistike.

Ndihmoje edhe ti aksionin bamirës të Basketistave. Kliko në linkun e më poshtëm edhe jep aq sa te keshë mundësi:

https://www.paypal.com/cgi-bin/webscr?cmd=_s-xclick&hosted_button_id=DH59JEZYP7RCC

Vegëza:

https://www.facebook.com/groups/basketistat/