Shpresa Program prezanton projektin "Bletët e punëtore"

Shpresa Program prezanton projektin “Bletët e punëtore”

Audicionet e performancës së Bletëve Punëtore, me 12 maj 2018; adresa: Mansfield House, 30 Avenons Road, Plaistow, London, E13 8HT

Shpresa Program prezanton projektin “Bletët e punëtore” ku do të zhvillohen muzikale, shfaqje, drama dhe të gjitha llojet e aktiviteteve kreative për fëmijët nga mosha 8 deri në 13 vjeç.

Ne do të zgjedhim yjet tanë të ardhshëm në audicionin e parë të “Bletëve të punëtore”.