Shkollat shqipe - Shoqata Ardhmeria ne Londer

Ka filluar procesi i regjistrimit në shkollat shqipe në Londër drejtuar nga shoqata Ardhmëria për vitin 2014-2015. Registrimet bëhen në muajin qershor, korrik dhe shtator të këtij viti.

Çka ofrojnë shkollat e Shoqatës Ardhmëria?

Mësim në gjuhën shqipe, matematikë dhe anglisht derin në nivelin GCSE për fëmijët shqiptarë.

Ata gjithashtu organizojnë ngjarje shoqërore dhe kulturore përfshi vallëzimin folklorik, ditën e pavarësisë dhe të tjera.

Mësimi mbahet të shtunave në këto pjesë të Londrës: Westminster, Kilburn, Barking, Lewisham, Barnet, Greenwich, Croydon and Camberwell,

Për më shumë informata thirrni në: 02086800086, 07792286008 dhe 077474900063

Vegëza:
www.ardhmeria.co.uk
https://www.facebook.com/pages/Shoqata-Ardhm%C3%ABria-UK/175171925852392