Red & Black Aliance invitation to celebrate together & Seasons Greetings

Red & Black Aliance invitation to celebrate together & Seasons Greetings

Lets celebrate together Red & Black – Seasons Greetings, Christmas & the New Year 2012 Party, in the accompany of:

– Mr. Kreshnik Spahiu- Leader of Red & Black Alliance,
– Mr. Lorik Cana – Footballer & Captain of Albanian International Team
– Miss.  Arnita Beqiraj – Miss Albania

On Thursday 22nd,  December 2011 @ 20:00

Address: Bond Club: 24 Kingly Street, Soho, London, W1B 5QB.

Nearest Tube:  Oxford Circus. Free entrance and a free drink.

Red & Black Aliance invitation to celebrate together & Seasons Greetings

Red & Black Aliance invitation to celebrate together & Seasons Greetings

Të festojmë së bashku Kuq & Zi festat e fund vitit, Krishtlindjet dhe Vitin e Ri 2012, në shoqërinë e:

– Z. Kreshnik Spahiu,  Kryetar i AK (Aleanca Kuq e Zi)
– Z. Lorik Cana – Futbollist & Kapiten i  Kombëtares Shqiptare.
– Zj. Arnita Beqiraj (Miss Shqipëria)

E Enjte, me 22 Dhjetor 2011 në ora: 20:00

Adresa: Bond Club: 24 Kingly Street, Soho, London, W1B 5QB.

Stacioni me i afërt: Oxford Circus.   Hyrja dhe një pije falas.

Shpresojmë t’ju takojmë të gjithëve në këtë festë.