UK Albanians last night celebrated together a Red & Black Christmas & the New Year 2012, at Bond Club, in Soho, London, with Red and Black Alliance in the accompany of:

– Mr. Kreshnik Spahiu- Leader of Red & Black Alliance,
– Mr. Lorik Cana – Footballer & Captain of Albanian International Team
– Mr. Kreshnik Qato – famous Albanian boxer in the UK
– Miss. Arnita Beqiraj – Miss Albania and many other community activists and British Albanians.

[mudslide:picasa,0,ukalbaniansnetwork,5689293505954047169]

 Shqiptarët e Britanisë mbrëmë, në Bond Club, Soho, festuan Kuq & Zi festat e fund vitit 2012 me Aleancen Kuq e Zi.

Ishte një atmosferë fantastike dhe në një moment të pranishmit dolën në rrugë me plot flamurë dhe duke brohoritur që ta dokumentojnë këtë takim me foto dhe video.

Ishin prezent:

– Z. Kreshnik Spahiu, Kryetar i AK (Aleanca Kuq e Zi)
– Z. Lorik Cana – Futbollist & Kapiten i Kombëtares Shqiptare.
– Z. Kreshink Qato – boksier i famshëm shqiptar në Britani.
– Zj. Arnita Beqiraj (Miss Shqipëria) dhe shumë aktivistë të tjerë të komunitetit dhe shqiptarë të Britanisë.

[mudslide:picasa,0,ukalbaniansnetwork,5689293505954047169]