Në rrugët e Bostonit, në lindje të Anglisë, tifozë të futbollit valojnë flamuj polakë dhe restorantet ofrojnë ushqim lituanez.

Qyteti është i ndarë sa i përket debatit të nxehtë lidhur me ndikimin e imigrimit, që është një nga çështjet kryesore që fshihet prapa referendumit nëse Britania duhet të dal nga Bashkimi Evropian.

Shumë emigrantë nga shtetet anëtare të BE-së ndjehen në ankth lidhur me ndikimin që dalja e mundshme e Britanisë nga BE-ja mund të ketë në jetët e tyre.

(Reportere, Kathleen Moore, producente Margot Buff, RFE/RL)