Haradinaj duke u percjellur nga policia gjate rruges per ne gjyq, France

Haradinaj duke u percjellur nga policia gjatë rrugës për në gjyq, 5 janar 2017, Francë

Siç jeni në dijeni, heroi i luftës së fundit të Kosovës, Ramush Haradianj, është arrestuar në Francë me kërkesë të Serbisë. E çuditshme është se si u arrestua mu në kohen kur u ftua ne SHBA në inagurimin e Presidentit të ri Trump, që do të mbahet me 20 janar. Ai ishte verës gjatë kampioniatit futbollistik në Francë por atëhere nuk u arrestua.

Njoftojmë të gjithë bashkëatdhetarët që të dalin në një protestë paqësore sot ora ne ora 14.00, pranë Ambasades franceze në Londër, nën moton Ramushi është Kosova dhe të lirohet menjeherë!
Adresa: 58 Knightsbridge, London, SW1X 7JT

Grupi organizator:
Lutfi Vata
Rexhep Bajraktari
Bashkim Reçi

07792286008
7791 359990
07490 26444