CCTV imazhet e të dyshuarëve që vodhën në shtëpine e Rita Orës

CCTV imazhet e të dyshuarëve që vodhën në shtëpine e Rita Orës

Kur kjo vjedhje ndodhi Rita Ora nuk ishte në shtëpine e saj £1.3 milionëshe.

Shtëpia e saj u thye një javë më heret se shtëpia e kolegut të saj të X Factor-it, Simon Cowell-it. Policia dyshojnë se që të dy vjedhjet janë bërë nga banditë të njëjtë.

Burimi dhe artikulli i plotë:
http://www.dailymail.co.uk/news/article-3369003/Police-release-pictures-Rita-Ora-mansion-raid-suspects.html