I zhdukuri Mikel Balliu

I zhdukuri Mikel Balliu

Mikel Balliu, 17 vjeç, është parë për herë të fundit në adresën ku po qëndronte, në Stanley Road, rreth orës 20.00 me 31 janar.

Besohet se ai ndoshta ka udhëtuar për në Londër.

Polici Steve Boston i policisë së Dorsetit tha: “ Ne nuk kemi ndonjë informatë që sugjeron se Mikeli është në ndonjë rrezik, por ai ka ditë që nuk është parë dhe ne dëshirojnë që të sigurohemi se ai është mirë e shëndosh.”

Kushdo që ka ndonjë informatë në lidhje me atë se ku gjindet Mikeli, duhet ta konktoj Policinë e Dorset-it nëpërmjet emailit: 101@dorset.pnn.police.uk ose duke telefonuar në 101, me referencën 55180016544, apo edhe nëpërmjet uebsajtit www.dorset.police.uk.

Burimi:
http://www.bournemouthecho.co.uk/news/districts/bournemouth/15984810.Police_searching_for_a_teenager_from_Bournemouth_who__39_s_been_missing_over_a_week/