Queens Arms Pub, nominimi per Time Out Love London Awards

Queens Arms Pub, nominimi per Time Out Love London Awards

Pabi i mirënjohur shqiptar në Londër, i cili viteve të fundit e ka luajtur rolin edhe të një qendre të rëndësishme të komunitetit shqiptar në Britani, është nominuar për shpërblimin Time Out Love London Awards.

Klikoni në linkun e meposhtëm, mandej navigoni deri në fund të faqes ku është i listuar pabi Queens Arms dhe klikoni në butonin “Vote”, mandej përmbajuni instruksioneve në anën e majtë dhe votoni.

Linku ku mund të bëni votimin:
http://www.timeout.com/london/lovelondonawards#/vote/kilburn_and_west_hampstead/bars_%26_pubs