Policia u thirrën në Green Lanes, afër stacionit Turnpike Lane, parmbrëmë, pak pas orës 21:45.

Policia u thirrën në Green Lanes, afër stacionit Turnpike Lane, parmbrëmë pak pas orës 21:45.

Burri i cili u gjet i therrur për vdekje, jashtë stacionit të metros Turnpike Lane, në veri të Londrës, tash është emëruar nga policia.

Është fjala për Edmond Jonuzin, 35 vjeç, për të cilin besohet se u plagos gjatë përleshjes së dy grupeve në zonën Ducketts Common.

Zt Jonuzi vdiq në Green Lanes dhe menjëherë u nis hulumtimi i vrasjes nga policia metropolitane e Londrës.

Detektivët thanë se gjerë më tash nuk ka të arrestuar.

Përkthyer nga:
https://www.bbc.co.uk/news/uk-england-london-44435678

%d bloggers like this: