Shtepia e gruas dhe djalit te saj per te cilet organizohet nje mbremje bamiresie ne Londer me 12 korrik 2015

Shtepia e gruas dhe djalit te saj per te cilet organizohet nje mbremje bamiresie ne Londer me 12 korrik 2015

Kur: E diel, 12 Korrik 2015. Vendi: Queens Arms Pub, 1 Kilburn High Road, London NW6 5SE. Hyrja: Falas, kontributi për bamirësi është i domosdoshëm dhe sipas mundësive. Nëse deshironi të rezervoni tavolinë, kontaktoni në: 02076256880.

Të mblidhemi së bashku që ta ndihmojmë një nënë/grua të vejë me një djalë në Kosovë, të cilët jetojnë në kushte të mjerueshme tash e sa vite dhe gjendja e tyre vetëm sa po keqësohet. Shtëpia e tyre ku jetojnë nuk ka ujë, as banjo e as nxemje. Shtëpia të cilën burri i kësaj të veje e ka filluar, është duke u shkatërruar sepse kjo nënë e mjerë nuk ka patur mundësi që ta përfundoj, pasi që as bukë nuk kanë për të ngrënë.

Për ta konfirmuar pjesëmarrjen tuaj si dhe për më shumë informata, klikoni në këtë vegëz:
https://www.facebook.com/events/831978720230073/