Mbretëresha Elizabetë II, feston ditëlindjen

Mbretëresha Elizabetë II, feston ditëlindjen e 90-të

Mbretëresha Elizabetë II falenderoi kombin sot që i dhuroi ditëlindjen më të bukur dhe falenderoi publikun për përkrahjen dhe nxitjen.

Madhëria e Saj rrëmbeu me mijëra duartrokitje në festën e The Patron’s Lunch street të zhvilluar në nder të saj jashtë Buckingham Palace, ku morën pjesë 10,000 veta.