Posteri i mbremjes bamirese, qe do te mbahet ne Londer me 26 dhjetor 2015

Posteri i mbremjes bamirese, qe do te mbahet ne Londer me 26 dhjetor 2015

Një grup aktivistësh të komunitetit shqiptar në Londër, së bashku me TV emisionin Radar të Radio Dukagjinit të Kosovës, do ta mbajnë një mbrëmje bamirësie në pabin Queens Arms në Londër.

Kur: 26 dhjetor 2015, nga ora 19.30. Ku: Queens Arms Pub, 1 Kilburn High Road, London, NW6 5SE.

Hyrja per bamirësi, së paku £5.

EJA EDHE TI!

Muzika: BB Poqi, Shqipe Haxhiu, Gëzim Shkreli, Faton Bakolli dhe Loni Gashi.