Detal nga shfaqja “Sikur kjo të ishte shfaqje”, luajtur në Londër me 2 dhjetor 2016

Detal nga shfaqja “Sikur kjo të ishte shfaqje”, luajtur në Londër me 2 dhjetor 2016

Gjatë natës së dytë të ditëve të kulturës shqiptare në Londër, organizuar nga Ministria e Diasporës të Repuplikës së Kosovës në bashkëpunim me Ambasadën e Kosovës në MB, u shfaq “Sikur kjo të ishte shfaqje”, interpretuar nga aktorët Rebeka Qena, Adrian Morina, Armend Ismajli dhe Besnik Krapi.

Shfaqja u mbajt në Kensington Central Library, në Londër.

Ja lista e ngjarjeve që kanë mbetur, organizuar në kuadër të ditëve të kulturës shqiptare në Britani të Madhe:
======================================
3 dhjetor: Elina Duni & Gent Rushi Concert – Albanian Culture Days (NUK KA ME BILETA!)
Ora: 8 PM – 10 PM
Ku: Conway Hall
25 Red Lion Square Holborn, WC1R 4RL London, United Kingdom
Me shume informata:
https://www.facebook.com/events/1014339632027309/

======================================
4 dhjetor: Ekspozita e fotografive “Albanian Beauty”, Fadil Berisha (Falas)
Ora: 7pm
Ku: My Place, 21 Berwick Street, London, W1F 0PZ
======================================