26 nentor: Ejani të festojmë ditën e Flamurit 28 Nëntorin (Falas)

Ora: 3:30 PM

Ku: St Augustine’s, Kilburn
Kilburn Park Road, NW6 5XB London, United Kingdom

Me shume informata:
https://www.facebook.com/events/402829936773707/
====================================================

26 nentor: Dita e Flamurit – Muzik live -Londer (HYRJA £55)

Ora: 7 PM – 11:45 PM

Ku: Cafe on the Green Harlington
Sipson Lane, UB3 5AQ, London, United Kingdom

Me shume informata:
https://www.facebook.com/events/1129567603803463/
====================================================

26 nentor: URIME FESTA E FLAMURIT (me pagese)

Ora: 9 PM – 3:30 AM

Ku:Tropical Bar
1 ARCHWAY CLOSE, N19 3TD London, United Kingdom

Me shume informata:
https://www.facebook.com/events/1745928755657009/
====================================================

27 nentor: Capital T | Baby G | 27 November 2016 (me pagese)

Ora: 9:30 PM – 3:30 AM

Ku: Fundjava Shqiptare
1 Archway Close, N19 3TD London, United Kingdom

Me shume informata:
https://www.facebook.com/events/458221411030885/
====================================================

27 nentor: Mbremje Shqiptare per Pavaresi (£20)

Ora: 6:30 PM – 12:30 AM

Ku: Cavendish Banqueting
Edgware Road, NW9 5AE London, United Kingdom

Organizuar nga Per-dy London.

Me shume informata:
https://www.facebook.com/events/1690476377936425/
===================================================

28 nentor: Urime 28 nëntori (Falas)

Vetem per familjare info: 07584563387 dhe 07854120396

Ora: 8pm

Ku: The Rising pub, 407 London road, TW7 5AQ
===================================================

28 nentor: Dita e Falmurit në The Queen’s Arms (Falas)

Ora: 8:30 PM – 11:59 PM

Ku: The Queens Arms
1 Kilburn High Road, NW6 5SE London, United Kingdom

Me shume informata:
https://www.facebook.com/events/600711706764421/
===================================================

29 nentor: ‘THE ORDERS’ Private Screening and Networking (£7.50 per bilete)

Ora: 7PM – 11 PM

Ku: Courthouse Hotel Shoreditch
335-337 Old Street, EC1V 9LL London, United Kingdom

Me shume informata:
https://www.facebook.com/events/1117338281687800/
====================================================

1 dhjetor 2016 Dita e filmit shqiptar (Falas)

Dokumentari “117”, Regjisor: Besim Sahatciu, filmi “Shok” i nominuar per cmimin Oscar, filmi “Kanarinet e dine”

Ora: 6.30pm

Ku: Ambasada e Republikes se Kosoves, 8 John Street, London, WC1N 2ES
====================================================

2 dhjetor: Albanian Independence Day Celebrations (£5)

(Exclusively for University Students)

Ora: 7pm – 12am

Ku: The Queens Arms Pub, 1 Kilburn High Road, NW6 5SE
====================================================

2 dhjetor: Shfaqja “Sikur kjo te ishte shfaqje” (Falas)

Luajne: Rebeka Qena, Adrian Morina, Armend Ismajli dhe Besnik Krapi

Ora: 7.30pm

Ku: Kensington Central Library, Phillimore Walk, London W8 7RX
====================================================

3 dhjetor: Elina Duni & Gent Rushi Concert – Albanian Culture Days (Falas)

Ora: 8 PM – 10 PM

Ku: Conway Hall
25 Red Lion Square Holborn, WC1R 4RL London, United Kingdom

Me shume informata:
https://www.facebook.com/events/1014339632027309/
====================================================

3 dhjetor: Mbremja humanitare e Basketistave (Ngjarje private)

Pagesa per pjesemarrje shkon ne fondin bamires, £55 per person (£30 darka, £25 per bamiresi)

Ora: 6pm-12pm

Ku: Best Western Palm Hotel, 64-76 Hendon Way, London, NW2 2NL
====================================================

4 dhjetor: Ekspozita e fotografive “Albanian Beauty”, Fadil Berisha  (Falas)

Ora: 7pm

Ku: My Place, 21 Berwick Street, London, W1F 0PZ
====================================================