“Referendumi Britanik si një çështje që ka ndarë votuesit në dysh, duke ngjallur emocione të forta. Në fund vendosën që e ardhmja e Britanisë së Madhe të jetë jashtë BE. Rezultati është zhgënjyes dhe befasues, por ky është vullneti i zgjedhësve dhe, si i tillë, duhet pranuar dhe respektuar. Situata e krijuar është me shumë të panjohura dhe pasiguri, por Britania e Madhe tani do ti duhej të negociojë një raport të ri me Bashkimin Evropian.” – tha Lavdërim Krashi ne Facebook.