Kreshnik Qato, WBF World Champ is boxing in London on 2nd June 2012

Kreshnik Qato, WBF World Champ is boxing in London on 2nd June 2012

Venue: ExCel, London E16 1XL. Date and Time: 2 June 2012, 2.30pm.

The Eagle Returns –  British Albanian boxer Kreshnik Qato (WBF World Middleweight Boxing Champion Champ) is fighting for England’s champion title.

For more information and tickets call:
07930923271 or 07932024665

Kreshnik Qato, WBF World Champ is boxing in London on 2nd June 2012

Kreshnik Qato, WBF World Champ is boxing in London on 2nd June 2012

Vendi: ExCel, London E16 1XL. Data dhe koha: 2 qershor 2012 në ora  14.30.

Shqiponja Kthehet – Boksieri shqiptaro-britanik, Kreshink Qato, (Kampion boteror i WBF) do të luftoj për titullin kampion Anglie.

Për më shume informata dhe biletat kontaktoni:

07930923271 ose 07932024665