Koncert festiv ne Londer, 05 qershor 2016

Koncert festiv ne Londer, 05 qershor 2016

Koncert festiv ne Londer: Dita e komunitetit shqiptar dhe Dita Nderkombetare e femijeve!
Organizohet nga Forumi i Shoqatave Shqiptare ne UK
Data: 5 Qershor ora 12, diten e Diel. Vendi: Childs Hill Park, 33 Hodford Road, NW11 8 NL, Golders Green

Hyrja falas dhe Parkingu falas.

Ushqim dhe pije nga restoranti shqiptar me pronar Avni Sopin.

Programi:

– Program nga femijet e shkollave shqipe:
– Valle teadicionale shqiptare!
– Lojra popullore
– Gara vrapimi e shume aktivitete te tjera kulturore – artistike dhe sportive!
– Muzike live nga kengetare lokal

Te ftuar jane Ambasadore, deputete te parlamentit Britanik, kryetare Bashkish etj.

Ejani te festojme se bashku kete feste tashme tradicionale per komunitetin tone!