TOKA logo

TOKA logo

A je i/e interesuar të performosh në teatër eksperiencial, me trajnim nga regjisorë profesional prej Britanisë së Madhe?

Të zbulosh sekretet e realizimit të filmave prej një regjisori profesional britanik?

Të marrësh pjesë për së afërmi në Dokufest – ngjarja më e madhe kulturore në vit në Kosovë?

Nëse je kosovar apo kosovare, që jeton në Kosovë apo gjetiu, je prej 16 deri 19 vjet dhe mund të vish në Prizren në datat 6-16 gusht 2015 – atëherë kliko në  www.toka-ks.org/dokufest-2015.html për më shumë informata.

Link:
http://www.toka-ks.org/