Kastriot Berberi dhe Zoti Dritan Dema bashkë me disa nga protestuesit e tjerë

Kastriot Berberi dhe Zoti Dritan Dema bashkë me disa nga protestuesit e tjerë

Organizuesit dhe mbështetësit, Councillor Kastriot Berberi dhe Zoti Dritan Dema bashkë me disa nga protestuesit e tjerë, protestuan simbolikisht për miratimin dhe zbatimin reformës në drejtësi, pranë ambasadës së Shqipërisë në Londër, me 2 Qershor 2016.

Zj Entela Gjika, (Chargé d'affaires), e ngarkuara me punë në Ambasadën e Republikës se Shqipërisë në Londër, pret dhe merr në dorëzim nga Councillor Kastriot Berberi, Letër Protestë në lidhje aprovimin dhe zbatimin i Reformës në Drejtësi në Shqipëri.

Zj Entela Gjika, (Chargé d’affaires), e ngarkuara me punë në Ambasadën e Republikës se Shqipërisë në Londër, pret dhe merr në dorëzim nga Councillor Kastriot Berberi, Letër Protestë në lidhje aprovimin dhe zbatimin i Reformës në Drejtësi në Shqipëri.