I ndjeri Ardian Zagani

I ndjeri Ardian Zagani

Ardian Zagani, 30 vjeç, i cili jetonte dhe punonte në Londër, humbi jetën gjatë një aksidenti në trafik, në zonën e Kamdenit, në orët e mëngjesit të datës 30 gusht 2017, kur një furgon e goditi atë derisa po shkonte në punë me bicikletë. Ardiani asht biciklisti i gjashtë që humb jetën këtë vit në rrugët e kryeqytetit britanik.

Kolegët e punës thanë se Ardiani, i cili njihej si “Sam”, ishte një njeri shumë i chiltër, i hareshëm dhe punëtor.

Policia apelon te dëshmitarët që mund të kenë qëlluar në vendin e ngjarjes të telefonojnë në numrin: në 020 8991 9555 ose nëpërmjet 101.

Shkroi: Agim Morina

Burimi:
https://www.standard.co.uk/news/london/first-picture-of-cyclist-killed-in-crash-as-he-rode-to-work-a3622681.html