Two Albanian language related jobs

Analyst (Albanian or Serbian Speaking) We are looking for subject matter experts on GBV or violent extremism in Kosovo, with fluency in Albanian or Serbian. The role will include the following responsibilities: Open-source research on social media platforms on violent...

read more

Basketistat dhurojnë çanta shkolle për fëmijët e Kosovës

Grupi i profesionistëve shqiptarë me origjinë nga Kosova, të cilët kryesisht jetojnë dhe punojnë tashmë mbi dy dekada në Londër, dhe veten e identifikojnë si “Basketistat”, kanë vazhduar traditën e nisur disa vite më parë, që të ndihmojnë familjet në nevojë në Tokat...

read more

Albanian food in Bronx, New York

Tony & Tina’s Pizzeria (2483 Arthur Ave.). The minute you step inside, you’ll see the Albanian flag, a black double-headed eagle on a bright red background, and portrait of Mother Teresa, perhaps the most famous Albanian after John Belushi. The pizza here is quite...

read more

Subscribe to our Newsletter